VOOR WIE

Voor iedereen die eens stil wil staan bij zijn of haar loopbaan:

– Je werk geeft je weinig plezier en je wilt een nieuwe koers bepalen.
– Je loopt vast in je werk en wilt iets anders maar hebt geen idee wat bij je past.
– Je wilt of moet een keuze maken in je loopbaan maar komt er niet uit en volgt steeds dezelfde gedachte(sprongen)
– Je wilt herintreden of je heroriënteren.
– Je zoekt ondersteuning bij outplacement of re-integratie.

WERKWIJZE

In gesprekken staan we stil bij wie je bent en wat voor jou echt belangrijk is: je kwaliteiten, talenten, drijfveren etc. Hierbij kan de TMA analyse ingezet worden, deze geeft op een snelle manier veel waardevolle informatie. 

Tussen de gesprekken door ga je aan de slag met opdrachten. Deze helpen je inzicht te krijgen in wat jij graag doet en ècht wilt. 
Vervolgens onderzoeken we wat belangrijk voor jou is in je werk(omgeving) en welk werk van nature bij jou past. Hierbij kijken we natuurlijk ook naar de praktische haalbaarheid. Zijn er zaken die jou nog tegenhouden om stappen te zetten, dan gaan we daarmee aan de slag. Misschien blijkt wel dat jij op je huidige werkplek (eventueel met wat aanpassingen) toch prima op je plek zit.

Wil je toch een stap maken? Ik geef tips, die jou ondersteunen om die juiste baan te vinden (hulp bij het solliciteren, netwerken, opstellen van cv en LinkedIn-profiel). We eindigen het traject altijd met een concreet stappenplan, waarmee jij zelfstandig verder kunt.

RESULTAAT

Je hebt jezelf beter leren kennen, weet waar jouw hart sneller van gaat kloppen en welk werk van nature bij jou past. Je weet waarvoor je kiest en waarom. Je hebt een heldere richting voor je loopbaan, een doel waar je voor kunt gaan. Het geeft rust om zaken op een rijtje te hebben. 

In een concreet actieplan staan de te nemen stappen overzichtelijk op een rijtje en je hebt handvatten gekregen om hiermee aan de slag te gaan. Je hebt het vertrouwen en de motivatie om hier ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.