TMA

Loopbaan coacing

Uit onderzoeken blijkt dat mensen  het meest gemotiveerd, effectief en succesvol zijn als ze doen wat het dichtst bij hun ware aard ligt.

De TMA (Talenten en Motivatie) analyse brengt 22 drijfveren, 53 competenties en 44 talenten in kaart. Door het invullen van een vragenlijst, krijg je je eigen persoonlijke uitgebreide TMA-rapportage. Deze geeft inzicht in je persoonlijkheid, je talenten, drijfveren en kwaliteiten. Je leert in welke gebieden je het meest talentvol en gemotiveerd kunt werken, maar ook over je leerstijl en wat voor jou de meest ideale werkomgeving en manier van werken is.

Het bijzondere van dit instrument is dat het ontwikkel- en toekomstgericht is met een positieve insteek. Je maakt de balans op van dit moment en krijgt veel bruikbare input voor keuzes op studie- of loopbaangebied.
De TMA analyse kan met één terugkoppelgesprek worden afgenomen en als onderdeel van een keuzetraject.

Omdat ik als erkend studiekeuzecoach ben aangesloten bij Kickor, kan ik de TMA Analyse, ofwel de Kickor Talentenscan, voor een gereduceerd tarief aanbieden voor jongeren tot 30 jaar.

Bij bedrijven kan TMA ingezet worden bij talent- en competentiemanagement, werving en selectie, re-integratie en mobiliteitsvraagstukken.