OVER CIRCINO

Studiekeuze coaching

Circino staat voor kompas, het instrument wat richting geeft.

Om richting te kunnen geven aan je leven moet je eerst weten waar je heen wilt. Ofwel: om goede keuzes te maken op studie- of werkgebied, is het handig als je weet wat je talenten, interesses en doelen zijn, zodat je je keuzes daarop kunt aanpassen.

Goede keuzes maak je met je verstand èn je gevoel. Door in contact te staan met je interne kompas, zie en voel je wat voor jou de juiste richting is. Het helpt je dus je koers bepalen, maar ook je koers houden en bijstellen als dat nodig is. 

Je kunt bij me terecht voor:

  • loopbaancoaching en loopbaanadvies;
  • studiekeuzecoaching en studiekeuzeadvies, tussenjaarplan;
  • hulp bij solliciteren: brief, cv, pitch, netwerken, LinkedIn-profiel;
  • een TMA (Talenten en Motivatie Analyse) of DISC en Drijfveren Analyse;
  • voor bedrijven: loopbaanbegeleiding voor medewerkers, begeleiding bij outplacement en re-integratie, talentmanagement & competentiemanagement.

OVER MIJZELF

Ontwikkeling van mensen is een rode draad in mijn loopbaan. Eerst vanuit de opleidingskant, later steeds meer ook op loopbaangebied. Ik heb de Post-HBO opleiding tot Loopbaanadviseur/coach gevolgd bij Vistanova en begeleid sindsdien jongeren en volwassenen bij (studie)loopbaanvragen, outplacement en re-integratie.

Ik werk graag met de TMA Analyse, omdat deze op een snelle manier uitgebreid inzicht geeft in iemands talenten en drijfveren. Natuurlijk heb ik deze zelf ook ingevuld. Hieruit komen mijn talenten inlevend, geduldig en praktisch naar voren. 

Kwaliteit en professionaliteit zijn voor mij heel belangrijk. Ik ben Noloc erkend Register Loopbaanprofessional en aangesloten bij Kickor (erkende professionals die jongeren ondersteunen bij studie- en loopbaankeuzes). Daarnaast ben ik gecertificeerd TMA (Talenten en Motivatie Analyse) Professional en gecertificeerd voor DISC en Drijfveren.

MIJN AANPAK

Pas als je jezelf goed kent, kun je keuzes maken die ècht bij jou passen.

Bij studie- en loopbaankeuzes is het belangrijk dat je eerst weet wie je bent, wat je kwaliteiten, drijfveren en talenten zijn. Daarna kun je pas onderzoeken welke studie of werk het beste bij jou past.

Ik begeleid je hierbij door in gesprekken de juiste vragen te stellen, maar ook door inzet van TMA Analyses, opdrachten en oefeningen. Alles wat jou kan helpen inzicht te krijgen in wie je bent en wat je wilt en kunt. Ieder traject is maatwerk, ik kijk steeds wat jíj op dat moment nodig hebt. Dat kan een spiegel zijn, begeleiding, advies of juist een stok achter de deur

Samen werken we toe naar het gewenste resultaat: dat je weet wat je wilt en zelfstandig stappen kunt zetten in die richting.