WERKWIJZE

In gesprekken staan we stil bij wie je bent en wat voor jou echt belangrijk is: je kwaliteiten, talenten, drijfveren etc. Hierbij kan de TMA analyse ingezet worden, deze geeft op een snelle manier veel waardevolle informatie. 

Tussen de gesprekken door ga je aan de slag met opdrachten. Deze helpen je inzicht te krijgen in wat jij graag doet en ècht wilt. 
Vervolgens onderzoeken we wat belangrijk voor jou is in je werk(omgeving) en welk werk van nature bij jou past. Hierbij kijken we natuurlijk ook naar de praktische haalbaarheid. Zijn er zaken die jou nog tegenhouden om stappen te zetten, dan gaan we daarmee aan de slag. Misschien blijkt hieruit wel dat jij op je huidige werkplek (eventueel met wat aanpassingen) toch prima op je plek zit.

Wil je toch een stap maken? Ik geef jou tips, die jou ondersteunen om die juiste baan te vinden (hulp bij het solliciteren, netwerken, opstellen van cv en LinkedIn-profiel). We eindigen het traject altijd met een concreet stappenplan, waarmee jij zelfstandig verder kunt.